Mens den gjør det kan du lage pizzasaus. jeg valgte hvit saus, men fordi jeg plutselig ikke tåler laktose brukte jeg laktosefri naturellyoghurt istedet for mager kesam som jeg ellers ville brukt
Som “pizzasaus” har jeg hjemmelaget klumpfri jordbærsaus, og i midten en kule protein is. Blend kesam og yoghurt naturell tilsett jordbærprotein pulver
Å lage sin egen saus fra bunnen av trenger heller ikke å ta lang tid og for eksempel så er knuste tomater på boks et genialt alternativ til ulike ferdigsauser som pizzasaus, spagettisaus, kjøttsaus etc
Til pizzasausen treng du. Smør sausen utover på den forsteikte bunnen, legg på skiver med spekeskinke, fordel kesam i klumper utover og dryss over pinjekjerner
Server dem med litt frisk salat og en god dressing laget av mager kesam, hvitløk og krydderier. Etter noen dager med mye mat og lite trening er vi hjemme igjen, og da er det bare å sakte men sikkert komme tilbake til hverdagsrutinene
Til pizzasausen treng du. Glutenfri vegetarpizza med salat og kvitløksdressing. Fordel pizzasausen på den forstekte bunnen, smør på pizzasaus og fordel grønnsakene og mozzarella på toppen
I dag formiddag, laget jeg rundstykkene på vanlig måte men toppet dem medpizzasaus, mais og ost. Ingen heving av rundstykker eller lang tid for koking av pizzasaus
La bunnen avkjøle seg litt før du tar på pizzasaus og fyll, så unngår du at den blir mjuk / blaut. Pizza uten grønnsaker blir for kjedelig - så eg serverer alltid med en stor, fresh salat og gjerne heimelaga kvitløksdressing (som enkelt og greit er en miks av mager kesam, pressa kvitløk, salt & pepper)