Extra virgin olivenoljebasert pizzasaus. Fordelen med slow-cooking middager er at maten så og si lager seg selv etter du har hatt oppi de forskjellige ingrediensene, og at du kan bruke billigere og “seigere” kjøtt og likevel ende opp med ekstremt møre resultater
Jeg er kulturfreak og elsker italiensk mat, så jeg skred til verks med en EKTE rød pizzasaus, som jeg etter et par glass musserende ikke klarte hverken å huske eller uttale
Bunnen smøres medpizzasaus,. Med en god italiens rødvin blir dette helt topp. Etter en hard uke med oversvømmelse i kjelleren, ørten telefoner til forsikrinsselskapet, pakking og andre nødvendige oppgaver er det endelig helg
Jeg lager den som regel til spaghetti, (med masse parmesan) men du kan også bruken den til pizzasaus, eller hvorfor ikke fylle den i cannelloni og gratinere med en deilig ostesaus på toppen
Fordel så litt pizzasaus og sleng på fyllet du vil bruke. Pizza er veldig i vinden for tiden, så jeg tenkte jeg også kunne gjøre et forsøk på å lage noe annet enn den vanlige hjemmelagde pizzaen med tykk bunn og masse fyll, som nok er mest vanlig i de tusen hjem
Også godt med ris til, det er jeg helt sikker på, eller som taco / wraps, eller som pizzasaus. Fikk inspirasjon til denne derfra, har for en gangs skyld ikke gjort mange personlige krumspring med denne
Pizzasaus. Server med frisk ruccola og gjerne en god flaske rødvin. Dette er en chunky italia-style pizza med tynn og sprø bunn som alle matgladebare må elske