Dette var også første gang jeg spiste pizza med olivenoljebasert pizzasaus. Det skal mye til for å overgå pizzaen fra Terrachina, men her er hvertfall min versjon av en olivenoljebasert pizzasaus
Andre forslag er kjøttdeig, kylling, skinke, mais, ananas evt pizzasaus, serrano, pinnjekjerner o. Her er det kun fantasien som setter grenser, men våre favoritter er peperoni, løk, cherrytomater og ost
Vi bruker verdens beste pizzasaus til vår pizza (anbefales. Skinke, løk og paprika blir fordelt over verdens beste pizzasaus og til slutt har vi en blanding av jarlsbergost og parmesanost på toppen
Til en stor ildfast form (cirka 4 porsjoner)600 gram karbonadedeig200 gram brokkolitopper2 gulrøtter (gjerne flere, men det var de to siste jeg hadde)1 glass tomatsaus (gjerne hjemmelaget, eller pizzasaus som jeg hadde stående, jeg hadde oppi røkløkstrimler
Fyll Fersk Mozarella ost Ønsket pizzafyll, og pizzasaus. Hvis du ikke har kjøttdeig med innblandet pizzasaus slik som jeg bruker her så smører du litt pizzasaus på bunden før du legger på fyllet
Lag pizzasaus (oppskrift her) og kjøl ned til ca. Smør pizzasaus over bunnen. Pizzasnurrer er enkelt og raskt å lage og smaker utrolig godt både til lunsj, middag og kvedsmat
Dersom du vil ha en pizzasaus så legg et tynt lag utover deigen, alternativt et lag tomatpuré. Topping1 fedd hvitløk1 pk spinat1 løk1 dl pizzasaus/tomatpuré alt. 1 dl pizzasaus/tomatpuré alt