) I oppskriften har jeg også brukt porter som en del av marinaden som gir en viss karamelisering og sødme, men som også gir en interessant vri på smakene
BBQ saus som kan lages på vørterøl, eller stout/porter øl. Denne sausen er lett å lage og holder seg greit i ca 2 mnd i kjøleskapet, flott til alle typer grillmat. 2 ss Worcestersaus. 2 ss Worcestersaus
Gjerne en porter. Gjerne en porter. Egentlig er dette en eldgammel rett fra Sachsen i Tyskland. Men, fulle villsvin kan man finne overalt det er villsvin
Langtidsbraisert Røkt Svineknoke med hjemmelaget bbq-saus gratinert med potetpuré. Lag BBQ sausen fra denne oppskriten Fjern skinn og bein fra kjøttet, og plukk det lett fra hverandre med en gaffel
Ønsker du en litt tykkere saus, kan du bruke maisennajevner. 50 cl stout eller Porter. Del kjøttet i 50 g store stykker og brun dem på alle sider i en panne