Denne oppskriften gir en virkelig god smak til ellers litt kjedelige poteter. Hjemmelagde potetbåter funker perfekt som et sunnere alternativ til ferdigkjøpte french fries
En superenkel og kjempegod måte å tilberede poteter på, er å lage potetbåter i ovnen. Har du potetbåter til overs er de også gode å momse kalde til kvelds
La kjøttet få litt farge og ha de deretter over i noen ildfaste former for videre steking i ovn på 225 grader i 30-40 minutter (litt etter hvor store filetene er)
Laks med pesto, potetbåter og hvitløksdressing 2016-01-14 10. Lagre oppskrift Skriv ut Ingredienser 4 laksefileter 4 ts grønn pesto 3 poteter salt og pepper 1/2 boks mager kesam 1/2 hvitløksfedd Salat med tomat, løk, agurk, paprika og mais. Fremgangsmåte Skjær poteter i båter, ha over litt salt og pepper og bak i ovnen på 200 grader i 30-35 min. Smør en teskje pesto over hvert laksestykke og bak i ovnen på 200 grader i 15 min
Laks med potetbåter og parmesansaus 2016-11-15 12. Lagre oppskrift Skriv ut Ingredienser 4 laksefileter 4 poteter 1 ss smør eller olje 1/2 aubergine hvitløkskrydder, salt og pepper 1/2 brokkoli. Legg på et bakepapir med smør/olje, hvitløkskrydder salt og pepper over og bak i ovnen på 210 grader i 25-30
Laks med potetbåter og spinatsaus 2015-08-18 17. Lagre oppskrift Skriv ut Ingredienser 2 laksefileter 4 poteter 1-2 ss olje et par never spinat 4-5 ss mager kesam 1 ts sukrinmelis, en klype salt og pepper. Bak i ovnen på 220 grader i 25 min. Bak laksefilet i ovnen ved siden av potetene de siste 15 minuttene
Som tilbehør passer det perfekt med potetbåter. Rull sammen, legg i en ildfast form, strø parmesan over og stek i ovnen på 220 grader i 20-25 min (alt ettersom hvor mye du lager, denne er 600 gram). Skjær poteter i passende biter, krydre og spray med litt fett – inn i ovnen sammen med kjøttrullen i 16-17 min