Stek potetbåter med parmesan, hvitløk, urter eller som her, med krydder. Skrubber du potetene godt kan de stekes med skallet på, og av krydder kan du bruke, oregano, timian, basilikum eller som jeg har brukt i dag, provencekrydder
Poteter deles i båter og pensles med krydder og olje. Kutt kyllingfilet i store biter. Dyppes i mel, egg og pulverisert cornflakes fra hver sin bolle i denne rekkefølgen
Ha deretter over den finhakkede hvitløken og krydderurtene. ekstra lettrømme, hel laksefilet, hel laksefilet med hvitløk, hel laksefilet med potetbåter og lettrømme, hel ovnsstekt laksfilet, hvitløk, laks, lettrømme, ovnsgrillet laks, ovnsstekt laksefilet, rosemarin, timian
LaksefileterPoteterTomat, agurk og paprika (du kan selvfølgelig bruke andre grønnsaker om du heller foretrekker det)Rødløk og sjampinjong stekt sammenKrydder
Ovnsbakt laks med sprø mandelpotetbåter, frisk salat og kvitløksdressing -. andre poteterVask godt potetene, skjær i båter og vendt i masse godt krydder og en slump olje
Som tilbehør har jeg valgt ovnsbakte grønnsaker, en god soppsaus og kokte poteter, men potetmos, stekte potetbåter eller søtpotetmos smaker godt til entrecote, og en rødvinsaus eller en sherrysaus er også nydelig