Øs over smør fra pannen noen ganger under steketiden. Posted by Torill Anita. Tweet. Uer er en nydelig fisk og har du ikke prøvd den anbefaler jeg deg å prøve
Kutt gjerne potetene i to, selv om de er små, slik at du korter ned steketiden. Følg med på at potetene ikke brennes og at steketiden kan variere ut i fra størrelsen på potetene
glutenfrie) med friske grønnsaker, coleslaw og ovnsbakte potetbåter. Mot slutten av steketiden kan du ha i vannet for å tynne ut den tykke sausen, eller når det er i ferd med å svi seg, slik det gjorde hos meg
Jeg har servert stekte potetbåter og lettkokt brokkli til. Selvsagt kan du bruke sei og andre hvite fisker, da blir steketiden litt kortere eller lengre alt ettersom hvor tykk fiskebitene er
Man kan også lage tilsvarende "pakker" med andre grønnsaker, men pass på at det er lik steketid på det det putter i pakken, eller tilpass størrelsen på bitene