Du kan gjerne bruke varmluft de siste minuttene. Disse ovnsstekte potetbåtene med ost passer til alle typer kjøtt, i tillegg til at de kan serveres som en liten snack til fotballkampen
Serveres med poteter, pommes frites, eller stappe, selv har vi valgt potetbåter stekt i actifry. Fres bacon på panna, og gjør likeså med biff/elg Legg kjøttet på en plate og dryss over mel, sett det på varmluft 200 gr
Bruk gjerne varmluft om du vil det skal gå raskere. Første ut er vegetarburgere, servert med potetbåter og krema fetaost - Du trenger, 1 porsjon♦ 2 vegetarburgere♦ 1-2 mellomstore poteter♦ 50 g fetaost♦ 1 ss kesam♦ Finhakka chilli♦ Krydder etter smakStart med potetene
Denne søndagen valgte jeg å akkompagnere rettens svinekonge med tørkede cherry tomater, gulrotpuré, ovnsbakte potetbåter, blansjert brokkoli med sprøstekt bacon toppet med en syrlig, fyldig, himmelsk rødvinsreduksjon
Etter at jeg prøvde den på ovnsstekte potetbåter i forrige uke, har den blitt en favoritt hos meg og jeg gleder meg til å prøve den i andre kombinasjoner
ovnsbakte potetbåter er alltid godt. Stek potetene i ovnen på 250°C (varmluft) til de er gyllenbrune. Som tilbehør til kjøtt og fisk eller rett og slett som en snack helt alene
De siste 10 minuttene pleier jeg å kjøre på varmluft for en spør og boblete overflate. Jeg er skikkelig matlei for tiden og saumfarer nettet etter tips og nye impulser