Baktepoteter er supergodt. Eller hva med å bake småpoteter til tapasbordet. Fra barndommen husker jeg baktepoteter, innpakket i sølvpapir, fylt med bernaisesaus og spist med skje
Kutt poteter og løk i teninger og fres raskt (noen minuter) i litt olivenolje i en stor gryte. Kjør den luftig med stavmikseren og server med bakte rosenkål
Server de knuste potetene med bakte cherrytomater. Vask og kok småpotetene møre i vann. Drypp noen dråper olivenolje på cherrytomatene og bak dem i ovn på 200°C i 6-8 minutter
Baktepoteter til overs. Problemet er bare at den bakte poteten kom for sent til bordet. Baktepoteter. Da den store keramikkbollen med 8 herlige, store, sammenfallende baktepoteter ble satt ut – ja, da var folk stort sett ganske mette. Og hva gjør man egentlig med 6 baktepoteter man har til overs. Slump litt her og litt der, men for å måle da, så brukte jeg 6 poteter, ca 250 gram revet ost, 5 fedd hvitløk, 5 medium store sjalottløk – og som vanlig – ikke nok bacon. 6 poteter
Saftig lammelår med tyttebærketchup, rømmesaus, bakte grønnsaker, rosenkål, østerssopp og poteter. Brukte kokte poteter, men du kan også lage noe mer spennende hvis du vil
På utvalde torg og plassar i dei to storbyane eg var ungdom i (Bergen og Oslo) sto desse oasane på fire hjul med omn og svære mengder ferdigbaktepoteter