poteter, søtpoteter, jordskokk, gulrøtter, fennikel, cherry tomater, sopp) og putt i langpanne (for en stor steik, fyll langpanna godt med grønnsaker - de blir fort spist opp
De har blant annet, det jeg tror må være verdens beste lammepølser, samt et stor utvalg av spekepølser, spekeskinker, pølser av alle slag, ferskt kjøtt av alle slag, både med og uten forskjellige marinader, fryste delikatesser som and og viltkjøtt
MARINADE. Og mens løken står i ovnen rører du sammen alle ingrediensene til marinaden, bruk en pensel og pensle marinade på fiskestykkene,og strø en liten klype salt på fisken
Bakte poteter *. Marinering av kjøtt kan også gjøre kjøttet mørere, men kjøttstykker som er seige fra naturens side, som flatbiff og rundbiff, som sletts ikke er biff, blir ikke møre i marinade
Pakk bakepoteter inn i aluminiumsfolie, hvis du ikke har kjøpt ferdig innpakkede. Lyst kjøtt, som kylling og svinekjøtt tar lettere til seg smakene enn storfekjøtt, du trenger derfor en marinade med litt ekstra sterke smaker -og gjerne en blanding av søtt, salt og litt spicy
Chermoula (marinade). 2-3 middelsstore poteter i biter som fisken. Da jeg var så heldig å få en tagineform til jul (2018), må den bare brukes så ofte det lar seg gjøre
Kle kyllingen med hvitløksbåter og rosmarin og gni den inn med en deilig marinade av honning, sitron og smør, og stek sammen med hele persillerøtter, poteter, hvitløk og sitron
Lag først marinaden (barbecue saus). Tilsett marinade, bland det hele godt sammen og la det putre på lav varme 1/2 time. GoogleFacebookPinterestTwitterSkriv utE-post Denne oppskriften er nok til 4-6 personer Lag først marinaden (barbecue saus)