3 poteter (fire hvis de er små). FacebookTwitter 3 poteter (fire hvis de er små). Som sagt hadde jeg laksefilet til middag i dag før trening, og resultatet ble så godt at jeg har valgt å dele det med dere
ostegratinerte hasselbakte poteter, stekt løk, brokkoli og fløtesaus. Hasselbakte poteter. Server Biffen med stekt løk på toppen og litt kryddersmør og deilige Hasselbakte poteter,brokkoli og fløtesaus
2 møre mørbrandbiffer (3-400g tilsammen)2 ss hel sort peppermaldonsaltnoen ny poteter1 stor løk1 ts tørket rosemarin2 ss rapsolje2-3 champinionsopp2-3 ss smør til stekning1-2 fedd hvitløk1 pk gode cerrytomater1 ss balsamicco cremélitt fersk bladpersillerødvinsaus eller congnac-saus - kan lages selv eller kjøpes Finn frem det du trenger på forhånd
Med brokkolipuré og sprøstekt bacon blir dette fort en favorittrett. Dropp potetene og gjør fiskemiddagen nydelig med det ultimate tilbehøret til torsk, skrei og annen hvit fisk
Gratinerte poteter er ikke helt det samme som fløtegratinerte poteter. Gratinerte poteter smaker nydelig, og det er en enkel rett å lage hvis du skal servere mat til mange – her hos oss har vi denne potetretten nesten alltid som tilbehør hvis flere er samlet for å grille, til kjøtt og så er den nydelig tilbehør til fiskeretter