Her om dagen så hadde jeg så lyst på potetgull så jeg tenkte " hvorfor ikke prøve å lage selv". Først brukte jeg en ostehøvvel og høvvlet poteten så langt jeg kunne, satt på ovnen på 200 grader. Jeg la de utover på en rist og satt de i ovnen i 10 min ca. #potetgull #mat #oppskrift #hjemmelaget #tips #kos #helg #torsdag #blogg 2 poteter
Å lage potetgull selv er ingen kunst, men i ovnen tar det utrolig lang tid… Så derfor ble det mikrobølgeovnen som fikk utrette disse små miraklene ikveld
Oppskrift. Strø over osten, å ha knust potetgull over der igjen. 10 poteter halvkokte1 boks kremfløte2 dl melk4 ss hvetemel100 gram meierismør1/2 ts muskattnøttsalt og pepper200 gram revet ost3 never potetgull salt og pepperSmelt smøret, ha i melet. Sett det inn i ovnen på 200 grader, ca 30 minutt til osten blir gylden og fin
Dette er min variant av kveldens rett fra Masterchef – jeg byttet ut potetgull med potetfondant, da det er min soleklare favoritttiberedning av potet, og jeg kan egentlig styre meg litt for alt som er frityrstekt
-DDessert ble sunt potetgull fra iherb. I går hadde vi forøvrig ovnsbakt torskefilet. Kyllingen tok jeg ca 20 min i ovnen, krydret den med yaconsirup, kanel og organisk Taco krydder - uten salt, sukker og maltodextrin (Natural Frontier fra iHerb)Inni har jeg Walden Farms Barbeque saus, litt sweet chilli saus og en dæsj cottage cheese
-DDessert ble sunt potetgull fra iherb. I går hadde vi forøvrig ovnsbakt torskefilet. Kyllingen tok jeg ca 20 min i ovnen, krydret den med yaconsirup, kanel og organisk Taco krydder - uten salt, sukker og maltodextrin (Natural Frontier fra iHerb)Inni har jeg Walden Farms Barbeque saus, litt sweet chilli saus og en dæsj cottage cheese