Jeg kommer med et litt forsinket innlegg på glutenfriepotetkaker. De er ikke mye vanskeligere å lage enn potetkaker laget med gluten, blir selvsagt mindre elastiske og sprekker litt lettere, men smaken er vel det viktigste
Jeg har ved en tidligere anledning uttalt at grillpølse med brød er ikke min greie, så da måtte imaget vedlikeholdes og det ble skikkelig kul-turmatpakke med fylte lomper/potetkaker i folie og enkle havrebrød med brunost
Glutenfrie og vegetariske. * Eg bruker Bjørken potetkaker da dei kun inneheld spor av gluten 2 lompe. Pizzalomper er supergodt og superenkelt, perfekt «fast food» når eg er supersvolten etter jobb
Bruker du glutenfrie lomper eller potetkaker er dette eit supert alternativ til pizza. 2 potetkaker, ketsjup, 200 gr kyllingkjøttdeig, 1 liten sjalottløk, kvitløkspepper, salt, oregano, original kesam* og parmesan. 2 potetkaker