Potetsalat av vårens nypoteter er min favoritt til grillmaten. Grovhakk urtene og bland sammen kesam, urter, kvitløkspepper, litt sitronsaft og poteter
bland alt sammen medkesam og creme fraiche. 10 poteter 1liten purre 100g sylteagurk 2 gulrot 2 hardkokte egg 2 dl kesam 1 beger creme fraiche. smak til med salt og pepper 11
Bland godt og smak til med salt, pepper og søtning. Mens potetene avkjøles og eggene koker finner du en bolle og har oppi magerkesam, sennep, majones, hakket syltagurk og eple delt i små terninger
Potetsalaten kan lages i stand kvelden i forveien og settes i kjøleskap med plast over. Det ble supergodt og jeg tenkte jeg skulle komme med dette grilltipset til dere
Kutt opp eple, løk, sylteagurk og reddiker og bland godt sammen med potetene. Det er en ting som gjelder når det er snakk om potetsalat - og det er å lage den heimelaga
Jeg vil kalle det en slags potetsalat, men bare byttet potet ut med blomål, og det funker. Bland sammen dressingen med majones, yoghurt, eddike og sitron, og vend det hele sammen med salaten
Potetsalatmedkesam. Legg de halve paprikaene med skinnsiden opp i en langpanne kledd med bakepapir. Ta ut langpannen og dekk den med en stekeplate slik at varmen blir værende i paprikastykkene
Paprikatzatziki passer godt som tilbehør til grillmaten, salat, kjøtt, kylling og fisk, og er et sunt alternativ til saus, fete potetsalater og lignende