smak til med salt, pepper og litt sukker. Start med å skylle potetene godt. Ta en bolle og tilsett eggeplommen, Dijon og eplecider eddik og pisk sammen tilsett nøytral olje i en tynn stråle mens du pisker
Lag dressingen ved å ha sennep, eddik, honning og sitron i en liten skål, rør godt sammen og tilsett oljen mens du rører godt, ved å begynne med det sure først, skiller ikke dressingen seg så lett
Denne potetsalaten kan lages medolje isteden for majones også. Mange som sliter med melkeallergi og andre intoleranser for mat kan ikke spise den vi kan kjøpe i butikken
Før servering dryss gjerne litt olivenoljeog friske grovhakkede spinatblader over. olje til steking. Nylig har vi begynt å veksle litt medpotetsalatenog slenger gjerne sammen en varm potetsalat istedenfor, slik som denne lune potetsalatenmed asparges
Smak til med salt og pepper. ¾ dl valnøttolje. Ha sennep, honning og sitronsaft i en bolle. I dag lagde jeg en deilig salat til lunsj, oppskriften jeg tok utgangspunkt i fant jeg på opplysningskontoret for frukt og grønt sin side
Begynn alltid med det syrlige når du skal blande dressing, her blir det å begynne med sitronsaften, så sennepenogoljen til slutt før du rister eller visper dressingen sammen
Jeg anbefaler å steke de på aluminiumsfolie smurt med litt olje slik at de ikke setter seg fast. Potetsalaten kan lages i stand kvelden i forveien og settes i kjøleskap med plast over
Server grillet ørret med lun potetsalat, agurksalat og rømme. Kok poteter og forbered potetsalaten. Mange steker fisken med hodet på, men smak og behag