smak tilmed salt, pepper og litt sukker. Start med å skylle potetene godt. Ta en bolle og tilsett eggeplommen, Dijon og eplecider eddik og pisk sammen tilsett nøytral olje i en tynn stråle mens du pisker
Litt rapsoljetil steking. Skjær bacon i stykker og stek sprøtt i litt olje. Denne salaten smaker like godt til all slags grillmat (både kjøtt og fisk)som til sommerens spekemat
Lag dressingen ved å ha sennep, eddik, honning og sitron i en liten skål, rør godt sammen og tilsettoljen mens du rører godt, ved å begynne med det sure først, skiller ikke dressingen seg så lett
Begynn alltid med det syrlige når du skal blande dressing, her blir det å begynne med sitronsaften, så sennepen og oljentil slutt før du rister eller visper dressingen sammen
Som oftest lager jeg potetsalatmed en god olje/urtedressing, men i dag ville jeg ha en liten forandring, og da ble det potet og fennikel i rømme/yoghurtdressing
Vend inn oljentil slutt og pynt evt med klippet gressløk eller persille. Det ble dårlig med blogg-publisering under mitt opphold i Tübingen, Baden-Württemberg, Tyskland, men til gjengjeld har jeg masse impulser som du helt sikkert setter pris på
Potetsalatmedoljedressing. Spe medolje i en tynn stråle. Smak tilmed. Kremet potetsalatmed epler. grønnsakene med kapers eller soltørket tomat og hell dressingen over