Start med å skylle potetene godt. Ta en bolle og tilsett eggeplommen, Dijon og eplecider eddik og pisk sammen tilsett nøytral olje i en tynn stråle mens du pisker
Dette er en variant av potetsalat, som ofte serveres i Tyskland. 3 deler olje. 3 deler olje. Den er litt mindre mektig og passer også godt til grillmat
Lag dressingen ved å ha sennep, eddik, honning og sitron i en liten skål, rør godt sammen og tilsett oljen mens du rører godt, ved å begynne med det sure først, skiller ikke dressingen seg så lett
Denne potetsalaten kan lages medolje isteden for majones også. Mange som sliter med melkeallergi og andre intoleranser for mat kan ikke spise den vi kan kjøpe i butikken
Smak til med salt og pepper. Hell i oljen litt etter litt, pisk hele tiden. Om du ønsker kan du vende inn grønne erter eller kokte aspargestopper i potetsalaten
Smak til med salt og godt med grovmalt pepper. Rør sammen sennep, honning, sitron og olje. Lun potetsalat smaker fantastisk godt til grillet kjøtt og fisk
Begynn alltid med det syrlige når du skal blande dressing, her blir det å begynne med sitronsaften, så sennepen og oljen til slutt før du rister eller visper dressingen sammen
I mellomtiden, yngel lardons med masse svart pepper til de er gyllen. 1 ss valnøttolje eller hasselnøttolje. 2 ss solsikkeolje, jordnøttolje eller maisolje. For dressing sette oljer, sennep og eddik i en bolle med ¼ ts hver salt og pepper og visp hardt i 3 minutter. 1 ss valnøttolje eller hasselnøttolje. 2 ss solsikkeolje, jordnøttolje eller maisolje