Skjær bacon i stykker og stek sprøtt i litt olje. Litt rapsolje til steking. Dette er en luksusutgave av en potetsalat , smaksrik, enkel å lage og en vinner til sommerfesten
Lag dressingen ved å ha sennep, eddik, honning og sitron i en liten skål, rør godt sammen og tilsett oljen mens du rører godt, ved å begynne med det sure først, skiller ikke dressingen seg så lett
Begynn alltid med det syrlige når du skal blande dressing, her blir det å begynne med sitronsaften, så sennepen ogoljen til slutt før du rister eller visper dressingen sammen
Skjær reddiker ogrødløk i skiver, finhakk urter og chilli om du bruker det. Miks sammen sitronsalt ogolje, hell over salaten og smak til med salt&pepper
Jeg anbefaler å steke de på aluminiumsfolie smurt med litt olje slik at de ikke setter seg fast. Potetsalaten kan lages i stand kvelden i forveien og settes i kjøleskap med plast over
Anrett potetsalaten på tallerkener sammen med tynne skiver av kjøtt. Potetsalat må alltid lages mens potetene er varme, ellers tar de ikke opp smaken fra de andre ingrediensene
Vend dressingen inn i potetsalaten. Krydre fisken med salt og pepper og vend den i hvetemel. Ha potetene over i en bolle og bland inn rødløk, kapers og gressløk