Lag dressingen ved å ha sennep, eddik, honning og sitron i en liten skål, rør godt sammen og tilsett oljen mens du rører godt, ved å begynne med det sure først, skiller ikke dressingen seg så lett
Hiv sennep, presset hvitløk, eddik, salt, honning og litt av oljen i en stor bolle. Dette er det største og første bud når det kommer til oljebaserte dressinger
Eddiken gjør at den får en frisk smak, og den blir ikke så «tung» som for eksempel potetsalat. Coleslaw er et nydelig tilbehør til all slags kjøtt som et alternativ til potetsalat, salat, burgerfyll etc
Pølser med løkkompott, syltet agurk ogpotetsalat. Har du ikke majones, så lag potetsalaten uten. Kutt løken i skiver og stek den i litt rapsolje på høy varme
Rør sammen eddik, sennep , litt salt og pepper, bruk en visp og visp inn oljen litt etter litt. Kok potetene med skallet på og vent til de blir litt avkjølt før du skreller de
Noe av hemmeligheten er nok at sitronsaft ogolje tilsettes mens potetene enda er varme. Bland sammen majones, sennep ogeddik i en bolle og rør dette forsiktig inn i potetene