1 ss valnøttolje eller hasselnøttolje. 2 ss solsikkeolje, jordnøttolje eller maisolje. 3 ss Dijon sennep. For dressing sette oljer, sennep og eddik i en bolle med ¼ ts hver salt og pepper og visp hardt i 3 minutter. 1 ss valnøttolje eller hasselnøttolje. 2 ss solsikkeolje, jordnøttolje eller maisolje. 3 ss Dijon sennep
Dijon sennep. Dette er en variant av potetsalat, som ofte serveres i Tyskland. 3 deler olje. 3 deler olje. Den er litt mindre mektig og passer også godt til grillmat
Lag dressingen ved å ha sennep, eddik, honning og sitron i en liten skål, rør godt sammen og tilsett oljen mens du rører godt, ved å begynne med det sure først, skiller ikke dressingen seg så lett
Hell i oljen litt etter litt, pisk hele tiden. Ha sennep, honning og sitronsaft i en bolle. Om du ønsker kan du vende inn grønne erter eller kokte aspargestopper i potetsalaten
Begynn alltid med det syrlige når du skal blande dressing, her blir det å begynne med sitronsaften, så sennepen og oljen til slutt før du rister eller visper dressingen sammen
Jeg anbefaler å steke de på aluminiumsfolie smurt med litt olje slik at de ikke setter seg fast. Potetsalaten kan lages i stand kvelden i forveien og settes i kjøleskap med plast over
Rør saman sennep, honning, eddik, olje, salt og pepper til dressing. Potetsalaten er supergod. 1ts sennep. 3 ss kaldpressa rapsolje. 1ts sennep. 3 ss kaldpressa rapsolje
Denne gang er det hvitvin dampet ribbe med potetsalat. Potetsalat (2-3 porsjoner). 1 ss god sennep. 4 ss olje. Potetsalat (2-3 porsjoner). 1 ss god sennep. 4 ss olje