Potetsalat varm oppskrifter

Lun potetsalat med asparges

Lun potetsalat med asparges

Nylig har vi begynt å veksle litt med potetsalaten og slenger gjerne sammen en varmpotetsalat istedenfor, slik som denne lune potetsalaten med asparges
Påskeskinke med potetsalat.

Påskeskinke med potetsalat.

 (Hele skinken med plasttrekket på)Skjær grønnsakene i biter, og skinken i skiver etter den er varmet opp
Nakkekoteletter med falsk potetsalat

Nakkekoteletter med falsk potetsalat

I dag har vi erstattet poteten med squash og laget noe som kan minne om potetsalat. Server «potetsalaten» sammen med nakkekotelettene
Wraps med løvstek & potetsalat ♫

Wraps med løvstek & potetsalat ♫

Stek løvstek en og en om gangen i en varm stekepanne, krydre med grillkrydder. Lag gjerne potetsalat selv, du finner oppskriften her
Andebryst med lun potetsalat og ruccoladressing

Andebryst med lun potetsalat og ruccoladressing

Varm ei tørr panne og stek andebrystene med skinnsiden ned. lun potetsalat med dill. på middels varme i ca 10 minutter, til skinnet er sprøtt. Fordel salaten på 4 varme fat

Balsamicostekt kylling med potetsalat

Varm olje i en stekepanne og stek kyllingbitene til de er gylne og gjennomstekt, ca. Dryss over flaksalt og nykvernet pepper og server kyllingstrimlene med potetsalat og sitronbåter
Pigs In A Blanket / Innbakte pølser

Pigs In A Blanket / Innbakte pølser

Serveres med ketchup, og potetsalat om du vil. Varm opp melka til 37°C. Med en toåring i hus blir middagene ofte enkle og barnevennlige
Potetkaker fylt med sopp og løk

Potetkaker fylt med sopp og løk

Squashspagetti med avocadosausGresk potetsalat, helt veganskJakten på den ultimate veganburger. Kutt løk og sopp i små biter og stek i panne på middels varme til alt er mykt
Sylt agurkene dine sjæl!

Sylt agurkene dine sjæl!

Hjemmesyltede agurker gir status i syltekretser og smaker uovertruffen både på pateer og posteier, i julens potetsalat, finstrimlet i råkostsalater eller til vegetarisk nøttepaté
Syttende mai - frokost

Syttende mai - frokost

  Varmpotetsalat med egg, kapers og rødløkHvis du vil lage en sprekere variant av potetsalat som passer til spekemat, kraftige pølser og sild, kan du prøve denne
Sjøfolk, Roastbiff og blod.

Sjøfolk, Roastbiff og blod.

Potetsalat må alltid lages mens potetene er varme, ellers tar de ikke opp smaken fra de andre ingrediensene