Jordbær. Lagte marsipankake for første gang tidligere i år. ENKEL MARSIPANKAKE. Jeg ELSKER å bake. Så jeg vil dele mine oppskrifter med de som gidder å lese bloggen min
Deretter kan du dele bunnen i to, smøre over vaniljekrem og jordbærpure, legge marsipanlokket over og pynte med jordbær og eventuelt et dryss sukrinmelis
Det må sies, at kaken ikke ble helt som planlagt, for planen var å pynte den slik som Elin på krem. Avkjølt kake ble delt i tre og alle delene ble dynket med jordbærpuré
mai pyntede kaker, som passer perfekt til kakebordet ditt. For ikke så lenge siden lagde jeg denne marsipankaken, som er fylt med jordbærmousse, jordbærsyltetøy og friske jordbær
Deretter kan du pynte kaken med akkurat hva som helst. Til denne kaken, valgte jeg fyllet vaniljekrem og friske bær, for å ha fyll som var nogen lunde vanlig marsipankakefyll, men også litt mer "moderne" for å få en friskere smak
Så er det er bare å pynte i vei. Jeg pleier å lage marsipankake hvor både det første og andre laget er dekket med en blanding av vaniljekrem og krem, men den ene laget toppes med jordbær- eller bringebærsyltetøy, og det andre laget dekkes med bananskiver
I går når jeg laget marsipankake, så ble det jordbær til overs. Nå er det jordbær fra Belgia og Spania som gjelder, men om ikke så veeeeldig lenge kommer min absolutte favoritt som er trønderske Korona, aller helst fra Lensvik