Eg er totalt hekta og spiserdei med alt av påleggtil alle slags måltider. Desse er glutenfri og veldigmagevennlige for min del, for å ikkje snakke om rike og gode på smak, tynne og sprø
På benken er det alltid agurk og tomater. Nå spiser jeg heller bare pålegget. Ellers har jeg lett rundt på nettet etter gode oppskrifter, kjøpt bøker om lavkarbo og eksperimentert en del på kjøkkenet med egne retter
På farten er det enkelt å kjøpe en pakke lomper og pålegg som en stor boks makrellitomat og noen cherrytomater, og vips så har du et godt og enkelt måltid
Det gjorde jeg egentlig ofte da jeg spiste kjøtt også, men etter at ting som skinke, leverpostei, makrellitomatikke lenger var et alternativ ble listen med pålegg enda kortere
Som regel skiver jeg en tomat og legger på toppen. Om jeg trenger mer mat til kvelds, kan det bli et bløtkokt egg, en frokostbriks med masse godt pålegg eller en smoothie av kokosmelk, noe bær og en eggeplomme
Og de tradisjonellepåleggene, makrellitomat og ost selvfølgelig. Håper dere har hatt en fin helg ♥ Denne dagen har gått i ett og derfor har jeg ikke hatt mulighetentil å oppdatere dere før nå
Kjøp små bokser med leverpostei, kaviar, makrellitomat, ost eller at annet favorittpålegg. Selvfølgeligfrister det å kjøpe lunsjen ute på en fresh kafé
) - kan faktisksammenlignes med en rikelighotellfrokostItillegg får man havregrøt, müsli, yoghurt, brød og rundstykkerLunsjen er en blanding av frokost og middag med kald og varm mat (som regel rester av middagenen eller noe nytt), itilleggtildiv salat (salat, pastasalater og potetsalat) - frukt får vitil de tre første måltidene og jeg tar som regel med meg ekstra pålegg og frukt som jeg har til kveldsmaten eller "ekstra"