Romtemperer kyllingen og vask den inni. Lag en marinade av honning, sennep og hakket timian, ha dette over kyllingen og la det trekke inn, minst i en halvtime før steking
Steketiden varier selvfølgelig etter størrelsen på kyllingen. Luften inne i en Airfryer sirkulerer betydelig raskere enn de fleste varmluftsovner -og den trenger kortere steketid
De kan som sagt også fint grilles utendørs, hvis du ikke er nedsnødd slik som vi er, steketiden avhenger da veldig av temperaturen, men siden det er kylling og vi definitivt ikke burde spise den rå, anbefaler jeg å sjekke godt at den er gjennomstekt før du serverer
Jeg har kun undervarme på gassovnen, men hvis du bruker 'vanlig' komfyr kan du gjerne sette formen under grillelementet noen minutter på slutten av steketiden
Bruker du råkylling må du selvfølgelig tilpasse steketiden til den er gjennomstekt. I år er det uteområdet som skal få seg et skikkelig løft, og jeg gleder meg veldig til å ta fatt på det prosjektet
Perfekt siden jeg ikke rekke rå lage middag før jobb i dag. Men kyllingfileter er liksom litt lettere å beregne uansett, så i går ble det dobbelt opp med kremet kylling med bacon og cashewnøtter
Steketiden kan variere litt, er de veldig tykke så vil det ta litt lenger tid. Kylling på en seng av grønnsaker og chorizoOkay så her kommer en oppskrift som jeg eksperimenterte meg frem til her om dagen, funket som bare det og var veldig lett
Her kommer en god oppskrift på hel kylling som man får rå fra butikken. Steketid. Det første jeg tenkte når jeg skulle lage hel kylling var hvordan skal jeg få den saftig