Den skal heller ikke være helt råimidten, men en litt mørkere rosa farge enn resten. Valget falt derfor på poteter, dillsmør, aromasopp, rødløk og posjert egg
Er kyllingenrå når den legges i formen. Gule poteter er relativt, du. Hva slags poteter bruker du. Perfekt som varmrett til koldtbord med salat av basilikum, sherrytomater og rødløk
Kjøttet er medium, nesten rå, ekstremt viktig at dette ikke stekes for lenge. Vi som spiser så mye salat, kylling og råfisk hele uken har godt av litt kraftfood når lørdagskvelden kommer
Jeg var spent på den sprøstekteserranoskinken, ettersom jeg synes skinken er god rå. Jeg hadde littbakepapir rundt den og la den på skrå over en langpanne med endene oppå kantene
Gi dem endeligikke for kort tid, det finnes vel ikke noe verre enn bakte poteter som er råimidten, jo det skulle være ‘bakte’ poteter som er kokt først også bakt
Etter lunsj passer det medlittutforsking av hotellområdet, sant området rundt. Jeg har lengtet etter å høre det greske språket sunget av melankolske smørsangere som vil ” saga på”…(les
Vaniljesaus - en studieblogg om matkultur og helse
Den er svært allsidig og kan tilberedes og kuttes i alle former – råi salat, grillet eller stekttil kjøtt og fisk, gratinert, i wok og som "ratatouille"
Sikkertikke en gourmand verdig, men på enkelte områder er jeg selve definisjonen på latskap, og alt som har med bakverk å gjøre faller inn under denne definisjonen …
Men det er jo morsomt å servere den fantastiskeråvarenmed andre krydder og kombinasjoner. Er det fjollete å ”ødelegge” så gode råvarermedfremmede krydder og urter