I denne deilige suppen finner du gode grønnsaker, røde linser, kokosmelk og den er godt krydret med cayennepepper og karrypasta - tilsammen ble dette en nydelig og mettende suppe
Ha litt mer olje i stekepannen og fres karripastaen et minutt mens du hele tiden rører. Strimle kyllingfiletene, skjær sjalottløken i skiver, skrell gulroten og skjær den i tynne skiver på langs, finhakk hvitløksfeddene og skjær paprikaen i strimler
Server gjerne suppen sammen med godt brød og smør ♥. Hell over kyllingbuljongvannet og kokosmelken, og tilsett karripasta, limeskall, vårløk og sjampingjong
Server gjerne suppen sammen med godt brød og smør ♥. Hell over kyllingbuljongvannet og kokosmelken, og tilsett karripasta, limeskall, vårløk og sjampingjong
rødkarripasta. Server gjerne med en bit langpannebrød. Tilsett karripasta, oksefond, salt, pepper, gurkemeie, revet limeskall og saften av en lime i kokosmelken
I Asia er stjerneanis mye brukt, og da mest i supper og kraft, i marinader til dampkokt kylling og svinekjøtt, samt til kjøtt som stekes i en mørk kraft med krydder og soyasaus, slik at kjøttet blir rødt