Under finner dere oppskriften på cocktailen vi fikk servert som dere kan prøve fram. Følg Just another food story på facebook og på Instagram @justanotherfoodstory, og hashtag gjerne med #justanotherfoodstory, dersom dere gjenskaper noen av oppskriftene på bloggen
Så var det over til gåselevermousse, røkt and og pære der vinvalget var kreativt og meget godt. Måltidets høydepunkt var rett fem som var andebryst og konfiterte andelår med traktkantarell, erter og bønner
Jeg koser meg veldig med hovedretten bestående av røktandebryst med brent blomkålpuré, feve bønner, rosenkål, potet- og trøffelpuré, nøttesaus med sultaner mandler og persille
Fiskekaker av røket ørret med smørfrest spinatAndebryst med honning og stekt kinakålBønnesuppe med urterPølse og bønnegryteSalat med tre slags bønner og prosciuttoLameskank med pastinakk, sitron og urterSalviekylling i papir med risoniIngrediensene jeg har brukte for å få dette til var følgende
Forretten var Andebryst, desserten Ripsmousse. Oppskriften er gjengitt med hans tillatelse. Lettrøkt kveite med saus på hardangerepler, potet og selleri