Røkt andebryst oppskrift oppskrifter

Mortlach whisky – et skotsk udyr

Under finner dere oppskriften på cocktailen vi fikk servert som dere kan prøve fram. Følg Just another food story på facebook og på Instagram @justanotherfoodstory, og hashtag gjerne med #justanotherfoodstory, dersom dere gjenskaper noen av oppskriftene på bloggen
3 Restauranttips i London

3 Restauranttips i London

Så var det over til gåselevermousse, røkt and og pære der vinvalget var kreativt og meget godt. Måltidets høydepunkt var rett fem som var andebryst og konfiterte andelår med traktkantarell, erter og bønner
Anita og Børges drømmebryllup

Anita og Børges drømmebryllup

Røktandebryst som smakte NYDELIG. Hva er vel koseligere enn bryllup. Jo å bli BEDT i bryllup. og enda bedre

Eksklusiv julemiddag i regi av Baileys og JCPr

Jeg koser meg veldig med hovedretten bestående av røktandebryst med brent blomkålpuré, feve bønner, rosenkål, potet- og trøffelpuré, nøttesaus med sultaner mandler og persille
Smaken av Norge.....i miniformat

Smaken av Norge.....i miniformat

Her ble røkt reinsdyrkjøtt innkjøpt i Oslos nye mathall på Vulkan hos Annis Pølsemakeri fra Ringebu strimlet i tynne strimler
Grønnkål, Pinkel, og grønnlangkål!

Grønnkål, Pinkel, og grønnlangkål!

Pølsene er nyrøkte. Vi har brukt den til stekt andebryst. Derfor henter vi et par oppskrifter fra utlandet, hvor denne sunne kålen brukes mye

Runde 12: Ukemeny og handleliste

Fiskekaker av røket ørret med smørfrest spinatAndebryst med honning og stekt kinakålBønnesuppe med urterPølse og bønnegryteSalat med tre slags bønner og prosciuttoLameskank med pastinakk, sitron og urterSalviekylling i papir med risoniIngrediensene jeg har brukte for å få dette til  var følgende

Lettrøkt kveite

Forretten var Andebryst, desserten Ripsmousse. Oppskriften er gjengitt med hans tillatelse. Lettrøkt kveite med saus på hardangerepler, potet og selleri