Både friske og frosnejordbær kan brukes til å lage denne desserten. Å servere den italienske fløtepuddingen Panna Cotta med jordbær på toppen er nokså vanlig (se tidligere publisert oppskrift her på Det søte liv)
ha jordbærene i en kjele å ha over sukker, vaniljesukker og vann. la jordbærene koke opp og la blandingen småkoke til bærene har blitt myke og begynner og løse seg litt opp
Ingredienser Jordbær pure laget av ferske eller tinte frosnejordbær Litt søtningsmiddel, eks honning, dadler eller melis Gresk vanilje yoghurt - eller annen ønskelig yoghurt Ispinne former med pinner
En frisk, men samtidig søt kremis med smak av rørtejordbær. med frisk jordbærsaus ♥. Krema og fyldig i konsistensen, men den blir en smule "isette" på grunn av jordbærsausen som tilsettes - sånn at dere veit det
Så hva er vel bedre enn en knall-god jordbær og blåbærsmoothie til frokost. 200 g frosnejordbær. 2 dl frosne blåbær. #mat #oppskrift #kos #sunn #kosthold #hverdag 200 g frosnejordbær. 2 dl frosne blåbær