Rabarbra pai med marsipan oppskrifter

Smuldrepai med jordbær, rabarbra og marsipan

Smuldrepai med jordbær, rabarbra og marsipan

Smuldre deigen over blandingen med jordbær og rabarbra i formen. Mandler og marsipan gir veldig god smak på smuldredeigen og passer godt til den søt-syrlige smaken fra rabarbraen
Nye erfaringer

Nye erfaringer

Lun rabarbrapaimedmarsipan, vaniljeis og rabarbrasirup. Rabarbrapaimed vaniljeis og rabarbrasirup. Vel hjemme laget jeg ferdig mørdeigen til paien, renset og kuttet rabarbra og lagde rabarbrasirup
Rabarbrapai

Rabarbrapai

Server lunken med vaniljeis. Dryss over sukker og smuldret marsipan. Oppskriften på rabarbrapai fant jeg i svenske Allt om Mat for noen år siden
Rabarbrapai

Rabarbrapai

Legg i en kjele med sukker, og kok på svak varme til rabarbraen begynner å bli myk. Server med vispet krem eller vaniljekesam til