Raclette oppskrifter kjøtt oppskrifter

Middagstips: Raclette

Middagstips: Raclette

Oppskrifter. Raclette. Til jul fikk jeg et raclette sett av besteforeldrene mine. Til de av dere som ikke vet hva dette dreier seg om, er raclette en type "ovn" man steker og tilbereder mat på
Ostefondue

Ostefondue

Jeg elsker sosial mat slik som tapas, raclette og ostefondue. Biter av stekt kjøtt. "Den som mister brødbiten i ostefonduen skal en senkes i innsjøen med møllesteiner rundt beina", lyder det i Asterix og Obelix-tegneserieheftet "Asterix i Sveits"
Ostefondue

Ostefondue

Jeg elsker sosial mat slik som tapas, raclette og ostefondue. Biter av stekt kjøtt. "Den som mister brødbiten i ostefonduen skal en senkes i innsjøen med møllesteiner rundt beina", lyder det i Asterix og Obelix-tegneserieheftet "Asterix i Sveits"
Lag Rødvinsmarinade til biff og oksekjøtt selv!

Lag Rødvinsmarinade til biff og oksekjøtt selv!

Prøv til grilling, raclette, biff, steik. Lag Rødvinsmarinade til biff og oksekjøtt selv. #rødbvinsmarinade #rødvin #marinade #grill #sommer #hjemmelaget #marinadetilbiff #deilig #raclette
Raclette

Raclette

Vi har stort hus og plass til masse morsomme kjøkkenduppeditter og racletten er en favoritt. raclette, matrett som stammer fra kantonen Valois i Sveits
Taco i ovn

Taco i ovn

Samgyeopsal (stekt kjøtt) på Raclette. Taco-kjøttboller med fetaost. Taco-kjøttboller er liksom blitt litt min spesialitet, i hvertfall syns jeg det smaker fantastisk godt
Første grillings på nytt sted, korea inspirert

Første grillings på nytt sted, korea inspirert

Godt tilbehør som passer til kjøttet du serverer somsauserdiverse blandede salatersyltede grønnsakereller tacotilbehørDet blir nesten som å spise raclette eller fondue

Samgyeopsal (stekt kjøtt) på Raclette

Samgyeopsal betyr noe sånt som tre stripet kjøtt og var uten tvil min favorittmat i Korea. Buklist (samme type kjøtt som de spiser i Korea

Laks med grønnsaker

Samgyeopsal (stekt kjøtt) på Raclette. Taco-kjøttboller med fetaost. Taco-kjøttboller er liksom blitt litt min spesialitet, i hvertfall syns jeg det smaker fantastisk godt