Rakfisk og lefse. Egg og lodderogn. I går feiret vi makens fødselsdag med en del av familien og tradisjonen tro hadde bursdagsguttensvingt seg godt og flott over grytene på kjøkkenet
Legg litt rakfisk og grovhakkede egg oppå som om det skulle ha vært sushi du anrettet. Canapé som er en type fingermat, er ofte små munnfuller av brød med diverse pålegg, ofte dekorativt
I forrige uke var vi igjennom rakfisk, ribbe og juletorsken. Salat med varmrøkt pepperlaks, egg, krutonger, syltet rødløk, oliven, kapers og sennep-vinaigrette
Litt som rakfisk eller lutefisk kanskje. En enkel rett er egg med trøfler. Ikke eggerøre, men stekt i litt olivenolje, rørt sammen og med skivede trøfler over
Rør inn smør, rømme, egg, mel og bakepulver. Eple- og vaniljekompott. Skrell og skjær eplene i små biter (har eplene en flott rød farge kan du la litt av skallet være igjen, det setter en fin farge på kompotten)
Det var fersk, rå laks, eggerøre av økologiske egg fra Vingulmark og også rakfisk. Noe av det første vi kom over etter å ha prøvd med spekemat, ost og enda mer rakfisk utenfor var en fin liten bod hvor de hadde stilt opp to båter fulle av is og massevis av Norske fiskearter