Rakfisk forretter oppskrifter

Potetvafler med rakfisk  ~*♥*~

Potetvafler med rakfisk ~*♥*~

Jeg serverte potetvaflene med tradisjonell rakfisk. Vil du vite mer om rakfisk, så finner du alt du trenger å vite her
Røkt ørret på salatseng

Røkt ørret på salatseng

no med rakfisk. Forretten til nyttårsaften 2012 ble mitt ansvar. Retten jeg lagde er inspirert av en forrett jeg spiste sammen med noen venninner i sommer, og den bestod bl
Fabelaktige beter

Fabelaktige beter

Jeg har spist litt ved juletider ved siden av rakfisk, men ellers ikke. Posted by torill. Tweet. Jeg spiser det meste, men rødbeter har aldri vært favoritten
Rakfiskmousse

Rakfiskmousse

Hos oss spiser vi mye rakfisk i desember måned. Mannen min besøker hvert år rakfiskfestivalen på Fagernes og da smaker og handler han så det holder
SUSHI ER EN AV VÅRE FAVORITTER

SUSHI ER EN AV VÅRE FAVORITTER

De fleste av oss spiser jo røkelaks, gravlaks og rakfisk, så da kan man godt utvide repertoaret med denne smakfulle munnfullen
God jul til dere alle

God jul til dere alle

Ellers er det ofte rakfisk, reinsdyr, kveite eller torsk og gratinert juleskinke på menyen. Posted by Torill Anita
Den ultimate BARNEMENY ?

Den ultimate BARNEMENY ?

Husker tilbake til de laaaaange middagene med ribbe, surkål, rakfisk, lutefisk, pinnekjøtt likte jeg og kalkun var greit, hadde det ikke vært for den forferdelige rosenkålen

Rakfisk

Rakfisktartar. Rakfiskmousse med akevitt. Beregn 250-350 g rakfisk (rakfisk med ben og hode) pr person. Beregn 75-100 g rakfiskfilet pr person. Ca 250 g rakfisk, filet. 250 g benfri rakfisk

Rakfisk

Tradisjonelt tilbehør til rakfisken er mandelpoteter fra Sjåk, lefse/flatbrød, smør/rømme, løk/purre

Rakfisk

Tradisjonelt tilbehør til rakfisken er mandelpoteter eller ringerikspoteter,. Ca 250 g rakfiskfilet. lefse/flatbrød, smør/rømme, løk/purre

Lun rakfisk med smørsaus

Del rakfiskfiletene i skiver, legg på et oljesmurt stekebrett ( IKKE. Anrett den lune rakfisken på en seng av smørsaus , dryss over finhakkede
Hurtiggravet fisk på èn time.

Hurtiggravet fisk på èn time.

Når jeg hører om gravlaks eller for den saks skyld rakfisk ser jeg for meg utrolig kompliserte prosesser som tar måneder på fulltid for å få til et par spiselige filèter

Lefser

Smør lefsen med smør og legg på skrapet rakfisk, dryss med hakket rødløk, hakket dill og smør så på rømme