no med rakfisk. Forretten til nyttårsaften 2012 ble mitt ansvar. Retten jeg lagde er inspirert av en forrett jeg spiste sammen med noen venninner i sommer, og den bestod bl
Jeg har spist litt ved juletider ved siden av rakfisk, men ellers ikke. Posted by torill. Tweet. Jeg spiser det meste, men rødbeter har aldri vært favoritten
I forrige uke var vi igjennom rakfisk, ribbe og juletorsken. Vi spiser jo gjerne mye tradisjonell julemat her i Norge, føler litt att jeg gjentar meg selv på jul- og nyttårsmenyene fra tidligere år, men det er godt da
Husker tilbake til de laaaaange middagene med ribbe, surkål, rakfisk, lutefisk, pinnekjøtt likte jeg og kalkun var greit, hadde det ikke vært for den forferdelige rosenkålen
Rakfisktartar. Rakfiskmousse med akevitt. Beregn 250-350 g rakfisk (rakfisk med ben og hode) pr person. Beregn 75-100 g rakfiskfilet pr person. Ca 250 g rakfisk, filet. 250 g benfri rakfisk
Når jeg hører om gravlaks eller for den saks skyld rakfisk ser jeg for meg utrolig kompliserte prosesser som tar måneder på fulltid for å få til et par spiselige filèter