Lutefisk 2014 Lutefisk, like mangfoldig som rakfisken. Bruk lutefisk av torsk, den blir best, selv om både lange, brosme, lake, sei og gjedde har blitt brukt før Matgleder
Rakfisk !! c",) La den stå ett par dager, sjekk om laken som dannes dekker fisken helt,. Rakfisk fra Valdres. som tas opp av lakeEdel's Mat &Vin
Så var det rakfisk igjen da! Fisken laker seg selv. Norskere julemat enn rakfisk finner du kanskje ikke. Det må alltid være lake over fisken Matgleder
Mild, lagret eller vellagret. Rakfisk og mangfold! Fisken laker seg selv. Om rakfisk. Det må alltid være lake over fisken. Rakfisk fra Noraker for mange år siden Matgleder
Tid for lutefisk igjen! Lutefisk, like mangfoldig som rakfisken. Bruk lutefisk av torsk, den blir best, selv om både lange, brosme, lake, sei og gjedde har blitt brukt før Matgleder
Surstrømming, mot presidie? Så koser vi oss med rakfisken når den kommer. I utbulet hermetikkboks ligger surstrømming i lake. Like lite som rakfisk er det Matgleder
Rakfisk fra Tydal (Sør-Trøndelag) Som regel må man helle på litt lake. Rakfisk er gjæret fisk. Avkjøl laken og slå den over fisken. Til rakfisk er det best å bruke fet ørret, helst direkte fra fjellvann Varden.no
Rakfisk Fisken må hele tiden være dekket av laken. Til rakfisken serveres rømme, lefse, flatbrød, smør og kokte poteter Varden.no