Rakfisk lefser oppskrifter

Lefse med rakfisk og eplekompott

Lefse med rakfisk og eplekompott

Lag så mange lefser du har fisk til. rakfiskfilet uten skinn og bein. lefser. Ca. 25 biter. Skyll eplene godt og skjær dem i små terninger
Rakfisk

Rakfisk

 Rakfisk er enkelt å servere.  Rakfisk.  Del rakfisken i skiver,. 250-300 g rakfisk . pr person. 3-4 kokte mandelpoteter
Lefseruller med rakfisk

Lefseruller med rakfisk

Spre rakfiskblandingen utover myke lefser, rull sammen og skjær i ønsket biter. Disse rullene er fylt med smakfull rakfisk, pisket rømme, egg og vårløk
Sild og rakfisk på Mexico-reis

Sild og rakfisk på Mexico-reis

For i den spanske hovudstaden blei ein mild guacamole iblanda fersk, søt mango servert i lune maislefser med baltisk sild
Bursdagsfeiring i fuglekassa

Bursdagsfeiring i fuglekassa

Rakfisk og lefse. I går feiret vi makens fødselsdag med en del av familien og tradisjonen tro hadde bursdagsguttensvingt seg godt og flott over grytene på kjøkkenet
Enkel julesnacks

Enkel julesnacks

2 fileter renset rakfisk. Anrett maten på en stor skjærefjøl, sett den på bordet eller ha den på kjøkkenet så kan gjestene spise der

Ein hedersrett...

RAKFISK. Årets Rakfiskfestival er i gang. Første helga i november ligg rakfiskdunsten over heile dalføret
Ukemeny - Julemeny - Uke 52 - 2015

Ukemeny - Julemeny - Uke 52 - 2015

Rakfisk. Nå er det ikke mange dager igjen -til nissen kommer ~*♥*~. Gjør det litt enklere for deg selv ved å forberede menyen for årets nest siste uke
Rakfisk !! c",)

Rakfisk !! c",)

Rakfisk fra Valdres. Rakfisk er en mattradisjon som kan spores tilbake til middelalderen. Tidligere ble det laget store mengder rakfisk i Trøndelag, Møre og Romsdal og Nord-Norge

Rakfisk

Rakfisktartar. Rakfiskmousse med akevitt. Beregn 250-350 g rakfisk (rakfisk med ben og hode) pr person. Beregn 75-100 g rakfiskfilet pr person. Ca 250 g rakfisk, filet. 250 g benfri rakfisk

Lefser

Smør lefsen med smør og legg på skrapet rakfisk, dryss med hakket rødløk, hakket dill og smør så på rømme

Rakfisk

Tradisjonelt tilbehør til rakfisken er mandelpoteter fra Sjåk, lefse/flatbrød, smør/rømme, løk/purre

Rakfisk

Tradisjonelt tilbehør til rakfisken er mandelpoteter eller ringerikspoteter,. Ca 250 g rakfiskfilet. lefse/flatbrød, smør/rømme, løk/purre
Rakfisk

Rakfisk

Server rødløk, purreløk, rømme, rødbeter og lefser eller flatbrød til rakfisken. Rens rakfisken fri for ben og skinn, og tørk den godt

Så var det rakfisk igjen da!

Norskere julemat enn rakfisk finner du kanskje ikke. Men meningene om tilberedning og servering er allikevel like mange som det er rakfiskspisere