Løft skjeene over på et pent fat før servering. Topp potetskivene med en liten klatt rømme, en pen bit med rakfisk og til slutt litt finsnittet rødløk og finsnittet eple
Jeg har spist litt ved juletider ved siden av rakfisk, men ellers ikke. Ved servering deler du betene i båter og legger noen av hver farge på hver tallerken
Ett annet alternativ på nyttårsaften og andre festlige lag kan være enkel fingermat, om dette ikke nødvendigvis er hele serveringen kan det fint serveres som en enkel aperitif mens folk venter på maten
RAKFISK. Kan gjerne steke den på lille juleaften og oppbevarer den i kjøleskapet frem til servering. Da setter vi oss rett og slett ned og "et rakfisk"
Uten tvil noen av mine favoritter, og da snakker jeg om tomatsild og rakfisk. Kutt opp rødbeter og strø over før du ruller den sammen og kutter opp i små biter klar for servering
Men meningene om tilberedning og servering er allikevel like mange som det er rakfiskspisere. Før servering snitter du fisken ved hodet og fra gattåpningen til halen