Rakfisk vin oppskrifter

Vin fra vinlegenden Wolf Bass

Rakfisk og Riesling. Wolf Bass er en av Australias mest kjente vinprodusenter. Herlig duft av vinkjeller, epler og sitrus
Potetvafler med rakfisk  ~*♥*~

Potetvafler med rakfisk ~*♥*~

Jeg serverte potetvaflene med tradisjonell rakfisk. Vil du vite mer om rakfisk, så finner du alt du trenger å vite her
Lutefisk 2014

Lutefisk 2014

Den mektige sødmen fra edelråtne druer, og den spesielle syren i vinen er perfekt til både lutefisk og rakfisk
Når vellagret er mild!

Når vellagret er mild!

Den mektige sødmen fra edelråtne druer, og den spesielle syren i vinen er perfekt til både rakfisk og lutefisk

Weekend-tur med julebord på GudbrandsGard hotell !

De helt obligatoriske, ribbe, julepølse, medisterkaker, lutefisk, pinnekjøtt og rakfisk,. Vi ba om en flaske vin, fikk ikke noe vinkart men spørsmål om hvilket land vi ønsket vin fra
Ukemeny - Julemeny - Uke 52 - 2015

Ukemeny - Julemeny - Uke 52 - 2015

Rakfisk. Nå er det ikke mange dager igjen -til nissen kommer ~*♥*~. Gjør det litt enklere for deg selv ved å forberede menyen for årets nest siste uke
Ukemeny - Julemeny - Uke 51 - 2016 ༺♥

Ukemeny - Julemeny - Uke 51 - 2016 ༺♥

RAKFISK. Jeg brukte koljekaker fra Innlandets -og kanskje Norges beste fiskebutikk, lettvint og godt. Da setter vi oss rett og slett ned og "et rakfisk"
Den ultimate BARNEMENY ?

Den ultimate BARNEMENY ?

Husker tilbake til de laaaaange middagene med ribbe, surkål, rakfisk, lutefisk, pinnekjøtt likte jeg og kalkun var greit, hadde det ikke vært for den forferdelige rosenkålen
Rakfisk !! c",)

Rakfisk !! c",)

Men, ikke fortvil vin kan også nytes til rakfisk. Store mengder salt demper friskheten og fruktigheten i vin
Rakfisk og Riesling.

Rakfisk og Riesling.

Men, viss man vil ha vin da. Tradisjonen i Norge er å drikke øl og akevitt til rakfisk. Ellers lever vinen utmerket opp til duften med sin flotte fruktige smak

Rakfisk – hva drikker vi til?

 Du kan godt også bruke annen musserende vin, men ekte Champagne er lagret lenge på døde gjærceller og det skapes derfor en umami-lignende virkning i vinen som du også finner igjen i rakfisken

Så var det rakfisk igjen da!

Den mektige sødmen fra edelråtne druer, og den spesielle syren i vinen er perfekt til både rakfisk og lutefisk