Her er i allefall oppskriften på mine kumler. Denne oppskriften gir 9 store kumler. Jeg elsker kumler og da gjerne på "trøndersk" vis med stekt flesk og søt brunost saus
1. Lammekjøttet kan kjøpes ferdig lettsaltet i butikken. Du kan ellers salte det selv ved å gni kjøttet godt inn med salt og la det ligge natten over i kjøleskapet
Men over til oppskriften. En av mine absolutte favorittmiddager er komper. Da snakker jeg skikkelige sørlandskomper, ikke noe raspeball med fårekjøtt og kålrabistappe her i gården
Det er bare å glemme normale brød oppskrifter, dette er mye enklere. Denne oppskriften er for en liten form på ca 20 ganger 14 cm. Da tåler oppskriften 1 ss eller 2 med sukker
Skal man tro vestlendingene blir det ikke jul før pinnekjøttet står på bordet. Nå er det nå slik at det ikke bare er vestlendingene som nyter den herlige og unike smaken av saltet pinnekjøtt i løpet av julen, da nordmenn flest har begynt å få øynene opp for denne maten i nyere tider
Nok en nydelig rett som tar 10 minutter med arbeid, men timer med venting. Men jeg er ganske lei alt som minner om julemat, så en liten vri på steken måtte til i dag