Slik gjør du I en dyp panne har du i litt olje og tilsetter curry paste og tomatpure, bland godt og la surre mens du rører i et par minutter Kutt kyllingen i biter og ha dem i en panne med olje på middels varme
Den smaker vanvittig godt, har få ingredienser og er enkel å lage. Hvis du er av den hotte typen kan du gasse på medcurry paste til svettedråpene pipler i panna og du nærmest får horn og hale, eller du kan modere deg og nyte en rund og smakfull curryrettmed kokosmelkens litt søte ettersmak
Smak til curryenmed lime. Skjær kyllingen i strimler og ha den i en stor gryte, stek med litt olje. ta ut frøene av chiliene hvis du ikke ønsker en sterk paste) i en høy arbeidsbolle og kjør til fin puré med stavmikser
Oppskrift på Redcurrymedkylling. Det er uendelig mange varianter du kan lage med en base av curry paste og kokosmelk, her har jeg laget en med rød curry paste og kylling
Thaisuppe medkylling og redcurry. Kutt opp alle ingrediensene i mindre deler. Ha sjalottløk, hvitløk, paprika og gulerøtter i en kasserolle sammen med litt smør og stek de på middelshøy varme et par minutter, tilsett currypastaen før du heller kokosmelk, vann og buljongterningen oppi og ingefær
Redcurry paste. Rør sammen curry paste, olje, saften av en halv lime og litt salt. Fordel marinaden utover kyllingen og la den gjerne ligge en liten halvtime-time før du går i gang med resten