Server ribben i biter jeg hadde grønnkålmiks til + litt finskåret chili og purreløk til. I går lagde jeg deilig sykt mør langtidskokt ribbe (sous vide), men jeg må innrømme at jeg foretrekker stekt som gir litt mer tyggemotstand
Som om ikke inntaket under alle familieselskapene eller restespisingen av ribbe og medister var nok. 1 ts tørket chiliflak eller chilipulver. 1 ts tørket chiliflak eller chilipulver
Lammeribbe. Det er rimelig likt vanlig ribbe, fant jeg ut. Denne fremgangsmåten kan du såklart bruke uansett om du vil ha plain ribbe eller spice den opp med marinade, som jeg gjorde
Da brukes den på sylte, til ribbe, medisterkaker og mye annet. Jeg vet at mange foretrekker at løken er litt spicy og tilsetter både chili og ingefær, men jeg tåler ikke så godt dette så jeg dropper det
uten nitritt (bacon kan man prøve å lage selv, ved å skjære tynne skiver av et stykke ribbe og evt. Gryteretter - chili con carne, kjøttstuing, fårikål, bacalao, levergryte, hjemmelaget versjon av meksikansk gryte o