Her er en måte å grille ribbe på, som gir gode resultater og tomme tallerkener. Jeg har i mange år grilla ribbe hele året, det går lite ribbe i jula kan man si
Koteletter med grillet paprika. Fennikelstekt ribbe med karamellisert rødkål - Den retten passer året rundt og du kan servere den som et smørbrød eller som her, med en deilig fløyelsmyk potetpuré med parmesan
Men, nå er jeg mektig lei ribbe. Ja atter en gang har jeg også vært litt fraværende. Holder på med ett spesielt prosjekt, og blir litt distre med hensyn til bloggingen
Slik lager du ribbe med sprø svor. Vips, da skulle du ha en ribbe med sprø svor. Da skulle du ha utgangspunktet for en fantastisk julemiddag med ribbe med sprø svor, en fantastisk rødløkskompott og annet tilbehør etter velbehag
Gris oppfostret på sopp i Verdal, ribbestykket så perfekt ut for grilling. Regn 250 g beinfri ribbe per person, her er det kjøttsmaken som skal framheves – så krydringen begrenses til grovmalt salt og pepper som gnis godt inn
Ribbe er enkelt å lage, og veldig smakfullt året rundt. Ribbe kan fint stekes på sommeren også, for eksempel med litt BBQ-saus til, så har dere en herlig sommer-ribbe
Det høres kanskje rart ut å koke ribbe i cola, men jeg lover det er utrolig godt. Jeg har kombinert cola og kinesisk five spice-krydder, og ved å koke det sammen med ribben får du en nydelig ribbe-glaze
Det aller første du må gjøre er å finne en ribbe med en del fett på. Ikke nødvendigvis fordi du går på LCHF, men fordi det er der smaken sitter, og at ribben blir saftigere
Jeg har et eksempel som jeg brukte i dag, men der hvor jeg i dag brukte ytrefilet av svin, ville jeg nok optimalt byttet med ribbe eller and, uten at det betyr at dette ikke er så enormt godt også
Ribberestene får nytt liv på grillen med sprø grønnsaker og en spennende julemarinade. Ribben blir sprøseig og får deilig smak av marianden (og her bruker jeg en spesiell julegrillsaus, men vanlig marinade funker nok også)
Vi spiser ribbe på juleaften og i år som i fjor blir det ribbe ala Hellstrøm. Ribben stekes sammen med grønnsaker som gjør ribben ekstra saftig og smakfull