En helt vanlig pris på ribbe. Kjøpmennene vet at vi ikke bunkrer opp på den billigste ribben. De vet at svært mange velger en dyrere og bedre ribbe til juleaften
Da jeg så i kjøttdisken på Rema så jeg denne ribbebiten ferdig pepret og vakumert og da slo det meg at hva om man bare slenger den rett i sous vide gryta
Jeg har fått dilla på Ikes Vietnamese chiken wings og siden vi ikke repeterer måltidene våre på lenge, gjorde jeg en liten vri og brukte ribbe og endret litt på oppskriftenStekteribben på Hellströms vis, som jeg faktisk lærte av min far for lenge siden
Man skjærer da bort det nederste "leddet" og får en litt penere ribbe. "Rema-ribba" er sikkert god den, men skal man lage skikkelige ribs, tar dette minimum tre timer
Det er ganske lett å lage pinnekjøtt – mye lettere enn ribbe, synes jeg. Jeg kjøpte ferdig pinnekjøtt fra butikken, nærmere bestemt Lofotlam fra Rema 1000