Gjør du en grundig jobb med dette kan du glede deg til ribberester med gresskarchutney i romjula. Gresskar har blitt en pålitelig sesongvare i de senere årene, noe som kanskje har å gjøre med at halloweenmarkeringen har bredt om seg
En garantert svor og saftig ribbe, og en rødkål det vil snakkes om i lang tid, og best av alt tilfredstillelsen av å lage et «outstanding» måltid på selve julaften
Gjør du en grundig jobb med dette kan du glede deg til ribberester med gresskarchutney i romjula. Gresskar har blitt en pålitelig sesongvare i de senere årene, noe som kanskje har å gjøre med at halloweenmarkeringen har bredt om seg
Vaflene kan også serveres med andre rester av julematen, som pinnekjøtt, ribberester, sylte,. Har du igjen kokte mandelpoteter etter middagen kan du bruke dem i potetvafler
Selv har jeg derimot blandet kyllingrester inn i den med stort hell, servert den som sidesalat til ribberester tilberedt på asiatisk og Andreas Viestadsk vis, og spist den til lunsj med tynne skiver lime-marinert laks
Da brukte hun ribberester fra julaften og glaserte denne i pannen. Man bruker jo ofte ribberester, men siden jeg ikke hadde rester stekte jeg ribbe dagen før, som jeg glaserte før servering på nyttårsaften
Ribberestene får nytt liv på grillen med sprø grønnsaker og en spennende julemarinade. Nammis. Julen er digg, men innimellom kan julematen bli litt ensformig
ribberester eller kotellettrester el. Chili er mettende og godt. Slik lager jeg min variant. 1 gul løk3 fedd hvitløk1 chili1 boks hvite bønner1 liten boks tomatpuré1 boks cherrytomater1 neve korianderblader1 ts spisskummin1 ts røkt paprikapulver1 rød paprikasalt, peppervann200 g kjøttdeiggjerne litt svinekjøtt
I dag skal juletorsken på bordet, og med den kommer endelig julfreden til det pepperkvernske hus. Tiden før jul ble hektisk både på jobb og i privatlivet, med mye som skjedde og mye som skulle skje