Her er brukt hjemmelaget blåbærsyltetøy, men du kan bruke ferske bær - rips, blåbær, jordbær, bringebær osv, da kan du gjerne blande litt sukker i bærene på forhånd
Den deilige, lett perlende vinen med elegante, små bobler har en myk og fyldig munnfølelse og en intens, leskende og moden friskhet som balanserer den delikate og saftige smaken av jordbær, bringebær, ripsograbarbra, og det hele avrundes i en lang, ren og sprudlende kirsebærpreget avslutning med livlig friskhet
Rørte rips til lammet. RABARBRAOGJORDBÆRPAI. Rabarbraen stod klar og i spisskammerset til Hilde Grytting står det glass på glass med hjemmelaget syltetøy og mye annet godt
Da unngår du at det blir for surt, slik det ofte blir med ripsog rabarbara. Smuldrepai går raskt å lage, raskt og steke, kan varieres i det uendelige og er noe de fleste liker
Jeg brukte denne gangen en blanding av bjørnebær, solbær, ripsog bringebær. Det har ikke jeg, for her på Kreta kan vi ikke gå ut i skogenog plukke, (iallefall ikke der jeg bor) men endelig har de begynt å selge frossenblandinger og disse kan utmerket godt brukes i denne herlige paien