Rips og rabarbra pai oppskrifter

NORDLANDSFERIE, DET VAR PAI DER OG

Da er vakker natur og deilige måltider bare krydder. Så er vi endelig kommet til oppskriften på dessertpaien
Glutenfri Smuldrepai

Glutenfri Smuldrepai

Her er brukt hjemmelaget blåbærsyltetøy, men du kan bruke ferske bær - rips, blåbær, jordbær, bringebær osv, da kan du gjerne blande litt sukker i bærene på forhånd
Rosa poesi på flaske.

Rosa poesi på flaske.

Den deilige, lett perlende vinen med elegante, små bobler har en myk og fyldig munnfølelse og en intens, leskende og moden friskhet som balanserer den delikate og saftige smaken av jordbær, bringebær, ripsograbarbra, og det hele avrundes i en lang, ren og sprudlende kirsebærpreget avslutning med livlig friskhet
Rabarbra/Jordbær marmelade

Rabarbra/Jordbær marmelade

Vi lager jo rips saft hver sommer, men det er jo ikke før slutten av sommeren. Idag skal jeg prøve meg på Rabarbra/jordbærpai med vaniljekrem og lokk
Smuldrepai

Smuldrepai

Da unngår du at det blir for surt, slik det ofte blir med ripsog rabarbara. Smuldrepai går raskt å lage, raskt og steke, kan varieres i det uendelige og er noe de fleste liker
Smuldrepai med Bær (Eggfri) / Crumblepie with Berries (Eggless)

Smuldrepai med Bær (Eggfri) / Crumblepie with Berries (Eggless)

Jeg brukte denne gangen en blanding av bjørnebær, solbær, ripsog bringebær. Det har ikke jeg, for her på Kreta kan vi ikke gå ut i skogenog plukke, (iallefall ikke der jeg bor) men endelig har de begynt å selge frossenblandinger og disse kan utmerket godt brukes i denne herlige paien