Rips saft oppskrifter

Saft av rips og rabarbra!

Saft av rips og rabarbra!

Ha rabarbra og rips over i den øverste delen av saftkokeren. Pass alltid på å ha mer rips enn rabarbra
Hjemmelaget saft......en smak av sommer....

Hjemmelaget saft......en smak av sommer....

 Med blanding av rips, solbær og aroniabær føltes sommeren LITT nærmere. Jeg har fremdeles bær i frysen,og hjemmelaget saft hjelper på ventetid mot sommer

Hjemmelaget saft

La saften koke til det slutter å skumme. Hell saften på steriliserte flasker eller glass (varmet i ovn på 140°C i minimum 20 minutter), sett på kork og avkjøl. 1 kg blåbær (eller rips, solbær eller bringebær)

100% saft

Så kom pappa og sa du har vel ikke lyst og lage ripssaft. Så gikk eg til ripsbær buskene, og begynte og spise litt
Turkish Delight ( Rips / Bringebær )

Turkish Delight ( Rips / Bringebær )

1 dl ren rips / bringebær saft. 2) Tilsett saften. 6) Ha en og en gelantin plate opp i saftblandingen under omrøring. 2) Tilsett saften
Stikkelsbærsuppe med rips

Stikkelsbærsuppe med rips

Bruk en skje for å presse ut mest mulig saft av bærene. En del stikkelsbær og litt rips i hagen eller frysen du skulle fått brukt

Et skikkelig kjedelig ord: Saft

I år har vi hatt en god kirsebærhøst – faktisk det eneste vi har hatt noen høst av i det hele tatt, siden morellene var ribba da vi kom fra ferie, og all ripsen ble tatt av fuglene i natt
Rask liksom ostekake med rips

Rask liksom ostekake med rips

Ha philadelphia og melis i en annen bolle, her kan du bruke kjøkkenmaskin om du ønsker, pisk det raskt sammen og pisk inn hele rips sammen med limezest og limesaft
Ripsgelé

Ripsgelé

Hell ripsmassen oppi, og la saften renne i bollen. Bruk en skje, litt makt og tvang for å få ut all saften av bærene
Ripssaft

Ripssaft

Ripssaft er uten tvil min favoritt, den smaker rett og slett himmelsk. ) Derfor har jeg vært å pelt rips flere steder de siste dagane og til våren skal jeg absolutt plante noen kjerr heime
Nydelig Rognebærgelè

Nydelig Rognebærgelè

usikker på, om er fakte eller fleip ettersom rips jo helst. Frosne Rognebær ble fylt i saftkoker og deretter kokt med sukker en 10-20 minutters tid, før den ble helt på glass, etter å ha smaktes til med enda mer sukker enn det som egentlig skulle i. liter saft, men etter å ha smakt litt vil jeg si at 1,2 kilo er mer passelig, Tenker at når det gjelder rognebærgelè skal man ikke spare på sukkeret
Ripsgelè med eple

Ripsgelè med eple

Er du kommet litt lengre kan du jo alltids fryse ned rips, røre rips eller lage saft. Skum av og la saften koke ca

Stikkelsbærsaft

Stikkelsbær er i slekt med rips, og da tenker jeg en stikkelsbærsaft passer helt greit. Saft er saft, og fremgangsmåten er ganske så enkel
Verdens beste kanelboller...

Verdens beste kanelboller...

Sammen med nystekte kanelboller fikk de også hjemmelaget ripssaft. Når vi var i sverige fikk jeg endelig skrevet ned svigermor sin oppskrift på verdens godeste kanelboller