Syrlige rips og bringebær passer veldig godt til, gjerne most sammen til en saus. Sistnevnte gir en nydelig karamellaktig smak og hjelper til å lage en slags sirup
Dessverre hadde vi ikke rips, så vi brukte kun solbær. 1 # Sukker til hver 1 Pot saft som koges til Sirup naar den er passe tyk haves Saften i og faar et Opkok naar den er kold tilsættes den med Spiritus og haves paa Flaske
På lignende måte kan du også lage bringebær, jordbær og rips ilkør. Overfør til en sterilizert og tørket krukke med lokk, tilsett sirup og sitronskall, rør, lukk krukke tett og la stå i ca 45 dager
Sirup. 1 liter Bringebær, rips og andre bløte bær. 1 liter Bringebær, rips og andre bløte bær. I daglig matlaging er det som regel raskere å måle enn å veie enkelte matvarer
Nå har jeg hatt lang nok ferie og er klar for å blogge litt igjen. ). Utrolig kjekt å se at så mange har vært inne på siden selv om det har vært stille fra min side i det siste
Sirup. 1 liter Bringebær, rips og andre bløte bær. 1 liter Bringebær, rips og andre bløte bær. I daglig matlaging er det som regel raskere å måle enn å veie enkelte matvarer
Server med friske jordbær, rips og sjokolade. den varme sirupen i eggeplommene mens maskinen går. Kok opp resten av sukkeret (100 gram) med vann og la det koke til sirup