Hell over jordbærsaus og server riskremen. Riskrem hører til julens mest tradisjonelle desserter. Ekstra god blir den servert sammen med hjemmelaget jordbærsaus
Denne jordbærsausen er veldig søt og god og passer utmerket til både bløtkaker (oppskrift kommer her), riskrem (oppskrift her), topping til is hvor sausen kan serveres både varm og kald, til New York Cheesecake (oppskrift kommer her) og annet
is, riskrem, semuliegrøt og andre grøter som havregrøt etc. For jeg har laget mandelkjærnepudding til dessert i dag og da synes jeg det er så godt med Jordbærsaus på den
Ha riskremen og jordbærsausen hver for seg i små bokser, bland sammen og vips. #sukkerfri #riskrem #rislunsj #mellommåltid #dessert #glutenfri #healthy #healthybaking #sunnmat #matglede #blogg #matblogg #matinspirasjon #sukrin #bakeglede #funksjonellmat #sunneingredienser #susannenesse
Det føltes litt som om vi spiste riskrem, bare en litt syrligere type. I tillegg til det jeg har lagd nå, kan du ha i kanskje ha i pepperkaker, sjokoladebiter og toppe med jordbærsaus, og ønsker du en søtere versjon, smaker du deg til med litt sukker
Ikveld var vi så heldige å være invitert til de amerikanske familiene som bor her på komplekset til å feire thanksgiving, de ordnet med sine tradisjonelle retter, kalkun, stuffing, eplepai, gresskarpai, all verdens godsaker hadde de med, mens vi nordmenn stilte med våre tradisjonelle retter og desserter, jeg hadde derfor med riskrem med jordbærsaus, samt komler, kålrotstappe og bacon
En av mine favorittdesserter, i hvert fall i jula, er riskrem. Jordbærsaus. inneholder reklamelenker. Jeg elsker meieriprodukter og grøt, så det blir liksom ikke bedre for min del
Riskrem med jordbærsaus passer til dessert ikke bare på julaften. Dersom du har grøt til middag en lørdag kan du gjerne koke litt ekstra slik at du kan lage dere riskrem som søndagsdessert