Riskrem oppskrifter

Nydelig riskrem med bringebær coulis

Nydelig riskrem med bringebær coulis

Gjør du noen få ekstra triks med riskremen, blir den så veldig mye bedre. Ha avkjølt riskrem og avkjølt bringebærsaus/ coulis over på fine glass og server straks
Riskrem med jordbærsaus

Riskrem med jordbærsaus

Den kvelden laget jeg riskrem, som ble veldig god. RiskremKok grøtris etter anvisning på pakken. 1 stjerneanis Riskrem
Riskrem – julens beste dessert

Riskrem – julens beste dessert

Da synes jeg du skal lage riskrem eller ris a la Malta som det også heter. Riskrem. Dessert, jul, jul 2016, julaften, julbord, ris a'la Malta, Riskrem
Riskrem

Riskrem

Riskrem er noe de aller fleste har kjennskap til og en tradisjon etter julemiddagen i mange hjem. Derfor har vi tatt riskremen et par dager på forskudd
Riskrem

Riskrem

Riskrem er en av julens beste desserter. Vi varierer med å lage bringebærsaus, jordbærsaus eller rødsaus til
Riskrem

Riskrem

Riskrem har vi alltid på julaften. Server riskremen med rødsaus. Server riskremen med rødsaus. Nam, deilig riskrem med rød saus
Riskrem med bringebærsaus

Riskrem med bringebærsaus

Tin en pose med frosne bringebær og kjør de i en blender,gjerne med litt sukker, melis eller annen søtningog hell over riskremen
Hjemmelaget riskrem

Hjemmelaget riskrem

Julens favorittdessert selveste julekvelden er hos oss riskrem. Nå skal jeg dele med dere hvordan vi lager vår riskrem
Riskrem på ekte vis

Riskrem på ekte vis

Slik blir riskremen enda bedre – Ris a la mande Rød sausKok opp jordbær, vann og melis. 1melisSlik gjør du detRiskremVisp fløte, sukker og vaniljesukker til luftig krem
Riskrem med rød saus ✿

Riskrem med rød saus ✿

Riskrem. Rør inn risgrøt til riskremen har fått ønsket konsistens. God gammel tradisjonell skandinavisk dessert ✿
Riskrem med varm skogsbærsaus

Riskrem med varm skogsbærsaus

Og mange har tradisjon for riskrem som er en utrolig god dessert og perfekt å bruke risgrøtrester til
Riskrem med jordbærsaus

Riskrem med jordbærsaus

Riskrem er typisk jul for meg. Dette blir riskrem som vi har til dessert sammen med karamellpudding på julaften
Mango riskrem, anyone?

Mango riskrem, anyone?

Riskrem er kjempegodt. Det som skiller riskrem fra indisk dessert er at det er uten krydder mens i India bruker vi litt krydder i de fleste dessertene også
Riskrem i glass

Riskrem i glass

 Hvem har sagt at det er vanskelig å lage god riskrem.  Riskrem på glass.  Legg først et par skjeer riskrem i glassene til de er halvfulle
Riskrem

Riskrem

Hell riskremen i en serveringsbolle og sett den kaldt til servering. Server riskremen med rød saus, rørte bær eller bærsaus