Roastbiff av kalv oppskrifter

Vitello tonnato

Vitello tonnato

Legg kalvesteken i laken og la den avkjøles i minst en time. Skjær kalvesteken i tynne skiver. 1 kg kalvestek/roastbiff. 100 g tunfisk i olje (av god kvalitet)
Vitello Tonnato

Vitello Tonnato

Bland majones, creme fraiche, kapers og tunfisk med stavmikserSmak til med salt og cayennepepper samt sitronsaftDander roccola på hver tallerken og legg kjøttet i tynne skiver overFordel tunfiskmajones over roastbiffen og avslutt med grovraspet/høvlet parmesan og kapersDryss over litt maldonsalt, olivenolje og pepper

Steketemperaturer kjøtt

Roastbiff. Leila Lindstrøm mener biff smaker best medium /rare, kalv og lam medium / godt stekt og and medium

Tweeka roastbiff med grønt

Svi kalvekjøttet i stekepannen og stek det videre i ovnen til kjøttet er rosa i midten. Skjær kalven i tynne skiver som legges på tallerken

Vitello tonnato

Kalveroastbiffen skjæres i 0,5 cm tynne skiver og anrettes flatt på et fat. 400 g kalveroastbiff. Finhakk gressløken

Sverige all the way

Kalkunpålegg og roastbiff. Her i norge har vi noen store kjeder, både av butikker og merker. Flere kilo ren kalv, biff og svin