Lagar du roastbiffav flatbiff eller mørbrad får du eit kjøttstykke med svært lite feitt. Det norske ordet roastbiff er ein halvt omsett versjon av det engelske omgrepet «roast beef»
Roastbiff med pepperrot. har et høyere innhold av de. Her har jeg brukt økologisk mørbrad. Ta kjøttet ut av ovnen og la det hvile like lenge som det har stekt før du skjærer opp
TypeTykkelseAvstand til glørMinutter på hver side. Havregryn. Knust Kavring. Indrefilet av svin. 1 dlHavregryn35 g. 1 dlKnust Kavring40-50 g. Svine mørbrad60 grader65 grader70 grader. Mørbrad 750 gram30 min200 gr. Roastbiff 1 kg1 time200 gr. Mørbrad 750 gram30 min200 gr. Biff av filet1,5 cm5 cm3. MørbradEn hel10 cm20-40 min. Indrefilet av svin1 stk10ca 20 min totalt. Biff av filet2 cm3. 75 grader Svine mørbrad. 200 gr Mørbrad 750 gram. 200 gr Roastbiff 1 kg. 200 gr Mørbrad 750 gram. 40-60 minutter Mørbrad
- Roastbiff eller helstekt svinefilet med urter, tilbehør mangosalsa,. Roastbiff. ca 1 kg mørnet mørbrad eller flatbiff. saft av 1/ 2 sitron. 25-30 store blader av basilikum