Rett som det var unna mor mi meg eit hekto med oppskoren roastbiff. Det norske ordet roastbiff er ein halvt omsett versjon av det engelske omgrepet «roast beef»
Derfor kjøpte vi med oss fersk gnocchi – potetpasta – og roastbiff av irsk lam. Brun en spiseskje smør på middels sterk varme i en stekepanne sammen med to hvitløksfedd, og brun roastbiffen på alle sider
- Roastbiff. Hvis dere følger med på min Instagram konto fikk dere kanskje med dere at jeg nylige besøkte København og tilfeldigvis kom over lunchstedet Palæo hvor jeg fikk serverte noe herlige wraps laget som en omelett
Du kan bruke tomatpure, pesto, ha i skinke, roastbiff, forskjellige ostetyper (parmesan er knall godt), tynne tomatskiver eller avokadoskiver er også veldig smakfullt
Roastbiffen kan legges flatt med hakket løk, olivenolje og pepper på toppen. 60 g roastbiff. Beregn ca 500 - 600 gram mat per person, inkludert tilbehør